IZBOR VLAHE OREPIĆA

Most završni skup posvetio Jimiju Hendrixu

06.09.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Most nezavisnih lista svoj završni predizborni skup za prvu izbornu jedinicu održat će na poljani ispod Željezničkog mosta, popularno zvanog Hendrixov most u Zagrebu. Uz hitove Jimija Hendrixa predahnut će, kako kažu, od političkih govora i dati podršku inicijativi da se taj most preimenuje u čast ovog velikog gitarista

Mostovci koji se natječu u prvoj izbornoj jedinici završni skup nazvali su 'event MOST za Hendrixa'. 'Predahnimo od političkih govora i odajmo počast najvećem gitaristu u povijesti glazbe - Jimiju Hendrixu', pozivaju.

Svirat će grupa Stop koja se specijalizirala za Hendrixove hitove, a u Mostu se hvale kako grupu predvodi jedan od najboljih gitarista ovih prostora i bivši dekan PMF-a - Nikola Sarapa


'Ovim dvosatnim koncertom Most nezavisnih lista daje punu potporu službenom preimenovanju Željezničkog (zelenog) mosta u Hendrixov most. Taj naziv zaslužuje i službenu potvrdu s obzirom na to da je desetljećima dio zagrebačke urbane kulture', poručuju u najavi koncerta koji će se održati sutra u 20 sati.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kaže za tportal kako je na tu ideju došao kandidat Mosta s liste za prvu izbornu jedinicu Natko Felbar. 'To je glazbeni izbor i ukus većine ljudi u prvoj izbornoj i izbor ministra Vlahe Orepića koji predvodi listu u prvoj izbornoj jedinici', kaže.