KAŠTELANSKI ROGONJA

Mladića oteo i pretukao suprug ljubavnice

09.05.2009 u 14:27

Bionic
Reading

Da moderna tehnologija uistinu ponekad stvara probleme, uvjerio se i četrdesetdvogodišnji Kaštelanin Ivan N. On je, naime, upoznao mladu damu u jednom splitskom kafiću. Razmijenili su, navodno, brojeve telefona i dogovorili susret

Ivan je svojim Fordom došao u petak navečer nešto prije deset sati na mjesto dogovorenog sastanka, na autobusnu postaju u Ulici Domovinskog rata, piše Jutarnji list

No, umjesto dame iz njegovih snova, vrata automobila otvorio je razbješnjeli muškarac. Odmah se predstavio kao suprug očekivane djevojke i udario Ivana šakom u predio glave i vrata. Prisilio ga je da sjedne na mjesto suvozača, a muškarac je uzeo volan u svoje ruke.

Za vrijeme sulude vožnje ulicama grada pod Marjanom neprestano je udarao sirotog Ivana i stalno ga propitkivao što to on muti s njegovom ženom. Muškarac je tvrdio kako je pročitao SMS poruku koju je Ivan poslao njegovoj ženi, te je tako na susret stigao - on.

Kad su u vožnji stigli do Krležine ulice, i kad je vozilo usporilo, Ivan je iskoristio trenutak nepažnje svojeg 'otmičara' i iskočio iz automobila. Zadobio je teške tjelesne ozljede u vidu loma rebara, a ima i više hematoma po glavi i vratu. Policiji još uvijek nepoznat muškarac odvezao se dalje, ali je oteti automobil ostavio u Ulici Domovinskog rata, gdje ga je policija i pronašla oko tri sata ujutro u nedjelju. Izuzimaju se tragovi i intenzivno se traga za napadačem.