5. dan potrage

Naložena ponovna analiza mobitela Dankine majke: Na dan nestanka obrisala je poruke

30.03.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Dok se svi pitaju gde je Danka Ilić, njena majka Ivana dane provodi u policijskoj stanici, gde je u četiri navrata satima saslušavana s ciljem da se prisjeti svih važnih detalja u vezi s nestankom svoje kćerke

Drugi razlog višesatnih razgovora s policijom je i to što je istražiteljima čudna činjenica da je Danku i starijeg sina povela u šetnju baš u trenutku kada je padala obilna kiša, doznaje Blic.

Nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremni da pregledaju sve vodovodne i kanalizacijske sustave koji vode do Borskog jezera, a možda će morati pročešljati i cijelo jezero.

Bliz doznaje i da je tužiteljstvo, s obzirom na to da je majka Danke Ilić, posljednja imala kontakt sa djevojčicom, naložilo detaljno vještačenje njenog mobitela.

'Vratit će se sve njene obrisane poruke', kaže izvor Blica.

Kako nestala Danka još uvijek nije pronađena, mještani Bora strahuju od najgorih scenarija. Mještanin Srećko Stanković je za Blic Tv rekao da se nada da je dijete živo.

'Ima kanal dubok dva metra, ima 70 cm vode u njemu i metar je širina. I to ide kao rijeka, neka brza voda, čovjeka može odnijeti, a kamoli dijete', rekao je.