OPUŠTENI MINISTAR

Kuščević: Svi novi mailovi o Agrokoru su recikliranje davno zatvorene teme

23.10.2018 u 10:42

Bionic
Reading

N1 televizija u utorak je objavila nove mailove koje su razmijenili Martina Dalić i Branimir Bricelj, a koji pokazuju da se Lex Agrokor u posljednji tren mijenjao kako bi se tekstom zakona pogodovalo američkom fondu Knighthead. Ministar uprave Lovro Kuščević kaže da je to za njega - zatvorena priča.

'Lex Agrokor je, Bogu hvala, zatvorena tema i zatvorila se na način da se spasilo desetke tisuća randih mjesta. Sve nove mailove prave i lažne doživljavam kao recikliranje te davno potrošene i zatvorene teme', rekao je Kuščević, prenosi N1.

Kratko se dotaknuo i afera koje, kako se čini, ne zaobilaze vladajuću stranku posljednjih tjedana.

'Želimo da se istrage završe. Pustimo institucije da dovrše svoj posao. Svakako je stalo HDZ-u da se svaka pojedinost rasvijetli, tada ćemo moći komentirati sve', poručuje.

'HDZ je u ovom trenutku najopuštenija stranka u Hrvatskoj', rekao je i dodao kako 'dok druge stranke doživljavaju osipanje, HDZ odlično stoji, ne da nema nervoze nego s punim žarom nastavljamo dobar posao'.

  • +19
Konferencija za medije izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka i njegovih savjetnika / Arhiva Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Podsjetimo, N1 je jutros objavio dva do sada nepoznata e-maila koje su izmijenili bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić i Branimir Bricelj, partner u tvrtki Altera Corporate Finance, 30. ožujka 2017., na dan kad se Ante Ramljak po vlastitom priznanju susreo s predstavnicima fonda Knighthead i dan uoči usvajanja prijedloga zakona na sjednici Vlade.

Novi mailovi: Kako je Lex Agrokor prilagođavan fondu s kojim se Ramljak tajno sastajao