'VI STE HEROJI U MIRU'

Krstičević na požarištu: Hrvatski vojnik uvijek je sa svojim narodom

22.08.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Požar na Promini koji utorka ujutro gase dva kanadera, dva air tractora, 250 vatrogasaca i stotinjak pripadnika Hrvatske vojske obišao je u utorak ministar obrane Damir Krstičević zahvalivši svima koji su sudjelovali u gašenju te poručivši kako je hrvatski vojnik uvijek sa svojim narodom

'Još jednom ispred cijele Hrvatske, Ministarstva obrane, Glavnog stožera oružanih snaga želim vas pozdraviti i zahvaliti. Vama, kao i svim drugim vojnicima, vatrogascima, policajcima i mještanima koji ovih dana, sinoć i noćas ovo čine. Vidimo da imamo ugrozu. To je požar otvorenog plamena, a meni je drago, da smo uz ogroman angažman države, svih elemenata u državi, skupa u jednom partnerstvu, zajedništvu i sinergiji, kao što je bila u Domovinskom ratu, uspjeli zajedno obraniti i Drniš te dio na benkovačkom području. Hvala dragom Bogu, nitko nije stradao. Za sada nema zapaljenih kuća. Ima uništene imovine, ali nema izgubljenih život i to je najveća vrijednost', poručio je tom prigodom Krstičević.

Hrvatski vojnik je, naglasio je, uvijek sa svojim narodom. 'Tu smo uz svoj narod i to je naše obaveza i još jednom, dečki, radite sjajan posao, kao i naši piloti kanadera i air tracotra. Danas, zajedno s njima, vi ste heroji u miru koji pomažu svom narodu. Na to moramo biti ponosni, to je naša zadaća i naša obaveza', poručio je Krstičević.

  • +12
Ministar Krstičević s vatrogascima na drniškom području Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz