DODIJELIO HUOJ

Kolumnistica tportala Helena Puljiz komunikatorica je godine

12.03.2016 u 03:18

Bionic
Reading

Kolumnistica i novinarka tportala Helena Puljiz komunikatorica je godine. Nagradu joj je dodjelila Hrvatska udruga za odnose s javnošću na svom 9. Grand PRixu

Nagrada Komunikator godine dodjeljuje se osobama iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću te pojedincima iz struke za razvoj profesije.

Ove godine nagradu je dobila kolumnistica i novinarka tportala Helena Puljiz. Nagrada je prvi put dodijeljena 2008. godine Željku Rohatinskom, tadašnjem guverneru Hrvatske narodne banke. Laureati idućih godina bili su: Krunoslav Borovec, načelnik Ureda ravnatelja policije, te Suzana i Reno Ritz. Godine 2012. nagradu je dobio tadašnji predsjednik Ivo Josipović, a 2013. Sanja Sarnavka, dugogodišnja predsjednica i predstavnica udruge B.a.B.e.

Godine 2014. Komunikator godine bio je Saša Cvetojević, dok je lani nagradu dobio Viktor Žmegač.

HUOJ nagrade Grand PRix dodjeljuje u još devet kategorija. Tako je Grand PRix za odnose s javnošću u javnome sektoru dobio projekt Kulturni incidenti agencije Vajt d.o.o. i HNK Split. U kategoriji nevladinog sektora pobjedu je odnio projekt UNICEF Muzej realnosti, Helvetika komunikacija (Švicarska kreativna rješenja).

Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke otišLa je projektu 'Izgradnja reputacije i pozicioniranje D-Resorta Šibenik', Hauska & Partner za Dogus Group Croatia. U kategoriji male i srednje tvrtke Grand PRix je dobio projekt 'Komunikacijska podrška projektu Tour of Croatia', Media Val d.o.o.

Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje dobila je INA - Industrija nafte d.d. za projekt 'Kako je prostor za vaše ideje postao spajaLICA'.

Grand PRix za unutrašnju komunikaciju dobio je projekt 'ProBUDI se uz (Branimira) Budetića', Allianz Zagreb d.d.

Nagradu za najbolju prilagodbu svjetske kampanje dobio je projekt 'Najbolji posao (Travopazitelj)', Komunikacijski laboratorij d.o.o.

U kategoriji digitalne komunikacije nagradu je osvojila Nova TV za projekt '#FelfieHR', dok je u kategoriji političke komunikacije Grand PRix osvojio Vajt d.o.o. za projekt 'Srđan Gjurković - jednostavno dostupan'.