ULIČNA MODA

Judin Pazaar: 'Proljeće je, a u Pauli mir'

19.03.2015 u 15:07

Bionic
Reading

Preslatka Paula, učenica modnog dizajna, prezentira vam dvije prekrasne proljetne haljine koje će biti dostupne na štandu ModeKomode na Judinom Pazaaru 23. i 24. ožujka. Detalji u postu!


Kao što sam objavila u jučerašnjem postu, fotografi iz drugog razreda i nekoliko pridruženih članova iz drugih odjeljenja Škole likovnih umjetnosti u Splitu napravili su sjajnu radionicu kao mali preview onoga što će se moći pazariti na proljetnom sajmu nove, second hand i vintage odjeće, obuće, nakita i asesoara, sljedećeg tjedna u splitskom klubu Judino drvo.

Na foto radionici sudjelovao je cijeli razred i iako im je ovo prva godina praktične nastave, svi su vrlo profesionalnu pristupili zadatku. Uloge su birali sami, pa su tako neki odabrali da budu stilisti, drugi frizeri, a neki vizažisti. Jedni su se više vidjeli ispred objektiva pa su bili modeli, a drugi pak iza pa su fotografirali.

Učenica Paula Šaravanja s modnog dizajna odabrala je dva proljetna look-a. Mirno i staloženo je izmijenjivala poze kao da je rođeni model. U nastavku pogledajte lepršave haljinice koje su se odlično uklopile u njezin snažan alternativni stil koji privatno njeguje.

Ime/prezime: Paula Šaravanja

Horoskop: žirafa

Godine: 16

Škola/odjeljenje: ŠLU / modni dizajn
čipkasta haljina: Topshop, kožna jakna i naočale: vintage, cipele: no name
Hrana: tamna čokolada, sejtan

Piće: Nes s puno šlaga

Glumac/glumica: Johnny Depp

Film: Natural Born Killers, Leaning Towards Solace, Trainspotting itd.

Knjiga: Lolita

Band: Nirvana, Pixies, Breeders, Queen Adreena itd.
haljina na trešnje: Morgan, cipele: no name, naočale: vintage

photo: Dora Sekul, Antonija Bušić, Paulina Nazlić, Mia Tarbušković, Marko Šerić, Lucija Sesartić, Petra Davidenko, Eda Ujević make up: Paulina Nazlić, frizura: Antonija Bušić, model: Paula Šaravanja, mentori: prof. Zrinka Barbarić, prof. Hrvoje Zuanić, Petra Nižetić, lokacija: Škola likovnih umjetnosti Split
Hobi: crtanje, slikanje, pisanje i izležavanje s macom Esmom

Socijalna mreža:
uf

Sport: Slobodno penjanje

Grad: Split


Već sutra vam predstavljamo dvije nove kombinacije i novog modela. Do tada vas prepuštam Paulinom glazbenom izboru.

Sve detalje o splitskom događaju koji nikako ne smijete propustite doznajte na linku.