ULIČNA MODA

Judin Pazaar: Džepna Venera kao disco princeza

20.03.2015 u 11:21

Bionic
Reading

Predivna Hvaranka Mia odlično se ufilmala u ulogu disco princeze u prelijepoj haljini svjetlucavih detalja koju ćete sigurno poželjeti imati u svojem ormaru. Disco haljina, kao i street outfit bit će dostupni na štandu ModeKomode na Judinom Pazaaru 23. i 24. ožujka. Detalji u postu!


Projektu Judin Pazaar, pridružili su se i fotografi iz drugog razreda, te nekoliko pridruženih članova iz drugih odjeljenja Škole likovnih umjetnosti u Splitu. Napravili su vrlo kreativnu foto radionicu iz koje smo odabrali pet modela i deset outfita.

Na foto radionici sudjelovao je cijeli razred i iako im je ovo prva godina praktične nastave, svi su vrlo profesionalno pristupili zadatku. Uloge su birali sami, pa su tako neki odabrali da budu stilisti, drugi frizeri, a neki vizažisti. Jedni su se više vidjeli ispred objektiva pa su bili modeli, a drugi pak iza pa su fotografirali. Ne znam što se vama čini, ali ja se ne mogu odlučiti koja je od učenica bolje isfurala svoje odjevne kombinacije. Već ste imali priliku upoznati Anđelu i Paulu, a današnja zvijezda ModeKomode je prezgodna Mia iz Starog Grada na otoku Hvaru.

Ime/prezime: Mia Tarbušković

Horoskop: blizanac

Godine: 16

Škola/odjeljenje: ŠLU / fotografski dizajner

Hrana: sve

Piće: voda




ŠLU Split - foto



ŠLU Split - foto
haljina i čizme: Mango, kapa: vintage


Pjesma:
Sun goes down / Robin Schulz

Knjiga: Mi djeca s kolodvora Zoo

Film: We're the Millers

Hobi: fotografija




ŠLU Split - foto



ŠLU Split - foto


sako: Zara, hlačice, kapa i cipele: Topshop

Socijalna mreža: facebook

Sport: kickboxing

Grad: Stari Grad, Hvar

Moto: 'Živi za trenutak.'

photo: Dora Sekul, Antonija Bušić, Paulina Nazlić, Mia Tarbušković, Marko Šerić, Lucija Sesartić, Petra Davidenko, Eda Ujević make up: Paulina Nazlić, frizura: Antonija Bušić, model: Mia Tarbušković, mentori: prof. Zrinka Barbarić, prof. Hrvoje Zuanić, Petra Nižetić, lokacija: Škola likovnih umjetnosti Split


Čitajte nas i sutra kada vam predstavljamo Gabrielu i njene opasne kombinacije.