smjena vlasti u zagrebu

Jozić o odstupanju s pročelničke funkcije: O tome ne razmišljam. Tomašević je 'promašio ceo fudbal', neka prvo pročita zakon

19.05.2021 u 10:54

Bionic
Reading

'Očekuju li da dam otkaz? O tome ne razmišljam. Zar misle da su loši baš svi ljudi koji su prošli javne natječaje, položili stručne ispite, dodatno se obrazovali i rade godinama?', komentirala je pročelnica zagrebačkog Ureda za gospodarstvo Mirka Jozić najavu Možemo! da će nakon izbora od svih gradskih pročelnika tražiti da stave mandat na raspolaganje

Mirka Jozić, pročelnica Ureda za gospodarstvo smatra da je taj javni poziv 'promašio ceo fudbal' i sugerira Tomaševiću i Možemo! da pročitaju zakon pa nek' dođu voditi grad. A kad ga pročitaju, otkrit će da pročelnici, tumači Jozić za Jutarnji list, nisu ministri koji stavljaju mandat na raspolaganje.

Jozić kaže kako bi bilo korektno pričekati da Možemo! prvo dobije izbore, dođu i upoznaju se sa stanjem i donose odluke.

'Ako doista misle provesti u djelo to što su najavili, to je očito političko postupanje i to znači da im baš nitko tko nije iz Možemo! ne valja. Gradska uprava i trgovačka društva su jako kompleksan sustav i kako u Možemo nemaju nikakvo iskustvo, dobro bi im došli kvalitetni ljudi', komentirala je Jozić.