ŽELJA ZA ISTINOM

Jakovčić zahvalio Živom zidu što ga je prijavio uredu za prijevare u Bruxellesu

10.09.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Eurozastupnik Ivan Jakovčić (IDS) pozdravlja prijavu koju je protiv njega stranka Živi zid podnijela Europskom uredu za borbu protiv prijevara (OLAF), jer će time pomoći da istina izađe na vidjelo, priopćeno je u ponedjeljak iz Jakovčićeva ureda u Puli

"Hvala Živom zidu što mi pomaže da istina izađe na vidjelo. U tome smo, i valjda jedino u tome, na istoj strani. Najvažnije je da se jasno otkrije cijela istina i stoga ih u potpunosti podržavam u postupku prijave OLAF-u", naveo je Jakovčić u priopćenju.

Neka se provjeri što radi svaki od 751 zastupnika u Europskom parlamentu. Građani to zaslužuju i trebaju znati, poručio je Jakovčić.

Živi Zid je IDS-ovog europarlamentarca prijavio OLAF-u jer je "kao zastupnik u Europskom parlamentu nedozvoljeno primao naknade kao član Nadzornog odbora tvrtke Afarak”.

Nakon saznanja objavljenih u medijima, prijavili smo Jakovčića da je istovremeno dok je bio zastupnik primao naknadu kao član i predsjednik NO-a tvrtke Afarak grupe u vlasništvu čovjeka koji se predstavljao kao jedan od strateških partnera Uljanik grupe, rekli su iz Živog zida.

  • +17
Sva lica Ivana Jakovčića Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX