MIRO BULJ:

'Ja sam običan građanin, nikad neću biti sličan Hanžekoviću'

06.11.2016 u 19:21

Bionic
Reading

Odvjetničke tarife su niske, od ovrha zarađujem mnogo manje nego što se govori u javnosti, izjavio je odvjetnik Marijan Hanžeković gostujući u emisiji 'Nedjeljom u dva'

Poručio je da ovrha ne bi ni bilo da građani redovito plaćaju račune. Rekao je da ga saborski zastupnici Mosta prozivaju jer žele izvršiti pritisak na pisanje Jutarnjeg lista, kojemu je on vlasnik.

‘Ja ih razumijem, oni su novi u politici, ljudi ne vole plaćati, a Most ih poziva da ne plaćaju. Gospodin Bulj koji to predlaže - on je 11 puta ovršen, devet puta je naplaćeno, a dvije ovrhe su još u tijeku’, kazao je Marijan Hanžeković.

Odgovorio mu je saborski zastupnik Mosta Miro Bulj. ‘Ja sam bio običan građanin - opomene su dolazile nakon četiri - pet godina, s ovrhama desetorostruko većim od duga. I naravno, nemam se za što opravdavati. Nisam jedan od njegovih ili sličnih, niti ću ikada biti’, poručio je Bulj.

Bulja je na Facebooku branio i Mostov Nikola Grmoja:

'Ako me netko pita zašto sam se počeo baviti politikom, odgovor je borba za javni interes, a protiv tipova koji su ovu zemlju shvatili kao svoje privatni poslovni teritorij ili lovište te je potpuno prilagodili sebi i svojim interesima. Jedan od takvih je Marijan Hanžeković. Čovjek koji je ovoj zemlji dao tako malo, a od nje je uzeo tako mnogo. Za razliku od Mire Bulja koji je za Hrvatsku bio spreman dati i život, a kojeg sada Hanžeković proziva zbog neplaćanja napumpanih cijena ovrha za HRT.'