ZA UBOJICOM SE TRAGA

Interventna policija čuva obitelj ubijenih sestara

Bionic
Reading

Slavka Goranovića, sina ubijene Vukosave Goranović, 24 sata čuvaju dva interventna policajca, javlja 24sata.hr

Policija cijeli dan dežura ispred kuće ubijenih u Žutom Bregu u Zagrebu, a zaštitu ima i jedini svjedok Stipo Zeba, piše 24sata.hr.

Okrutno dvostruko ubojstvo u Dubravi potreslo je javnost. Policija je, piše Jutarnji list, ponudila zaštitu Slavku Goranoviću koji ju je i prihvatio jer se spekulira da je riječ o svojevrsnoj osveti zbog nekih njegovih prošlih poslova i eventualnih dugovanja. No o iznosu duga ili identitetu osoba kojima se Slavko možda zamjerio, još se ništa ne zna, iako se u medijima nagađalo da je zbog njih Slavko prije nekoliko mjeseci pobjegao u Njemačku. Prema toj teoriji, Stipo i dvije žene samo su se slučajno našli ubojici na putu.

Uz Slavka Goranovića neprekidno su dva interventna policajca. Premda mu kretanje nije ograničeno ni zabranjeno, oni se od njega ne odvajaju, kao što je to bio slučaj i u prijašnjim javnosti poznatim incidentima, poput premlaćivanja bivšeg novinara Jutarnjeg lista Duška Miljuša i zaštite Ive Pukanića prije nego što je poginuo u eksploziji autobombe. Riječ je o standardnoj zaštiti koju policija pruža svjedocima u istragama ili osobama za koje postoji rizik da bi mogle postati meta napada.

Inače, Vukosavu Goranović i Milicu Zebu obitelj je pokopala u petak na Miroševcu, također pod budnim okom policije. Njihova ubojicu još traže.