SINDIKAT!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

20.02.2012 u 12:46

Bionic
Reading

Ovaj tjedan donosi nam potencijalno veliki hit studija Starbreeze, ekipe zaslužne za fenomenalni 'The Riddick Chronicles'

Zaista malo toga već nije rečeno o Syndicateu, FPS rebootu serijala s početka 90-ih godina prošlog stoljeća. Igra mnoge podsjeća na mješavinu uspješnog Human Revolutiona i propalog MindJacka, no jednom kad se igra pojavi na tržištu, sve usporedbe padaju u vodu i do izražaja dolazi isključivo (ne)kvaliteta. No dozu sigurnosti ipak ulijeva ime Starbreezea, studija zaslužnog za fenomenalni 'The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay', ali i prvi The Darkness čiji smo nastavak recenzijali prošloga tjedna.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u petak, 24. veljače na PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

U petak izlazi i Asura's Wrath, dugo očekivani akcijski beat 'em up u kojemu će svaki dio kampanje imati strukturu anime. Kako bi došlo do napretka u priči, igrač će u ulozi Asure u svakoj od 'epizoda' morati napuniti tzv. 'Burst' koji se, naravno, puni kroz uspješnu borbu.

 

Nažalost, ovaj iznimno zanimljivi naslov neće moći zaigrati i vlasnici PC platforme, već smo oni koji posjeduju PlayStation 3 ili Xbox 360.

 

 

Jedan od tri najiščekivanija naslova ovoga tjedna definitivno je i Alan Wake's American Nightmare, nastavak koji to zapravo i nije. Ekipa iz Remedyja naziva ga spin-off-om inspiriranim opusom Quentina Tarantina i filmom 'From Dusk Till Dawn'. Igra će se na Xbox Liveu pojaviti u srijedu, a za one koji su možda zaboravili – prošloga se tjedna na tržištu pojavila PC verzija prvoga Alana Wakea.

 

 

Osim spomenutih igara, ovaj ćete tjedan moći zaigrati i Metal Gear Solid: Snake Eater 3D (3DS), Pro Evolution Soccer 2012 (3DS) i Uncharted 3: Drake's Deception—Flashback Map Pack #2 (PSN)