PUK'O MU FILM

GSS-ovac demolirao kuću ženina ljubavnika

08.10.2009 u 20:44

Bionic
Reading

Istaknuti ogulinski pripadnik HGSS-a Davor Košutić (43) upao je u kuću bivšeg kandidata za gradonačelnika Ogulina Zlatka Cindrića (46) i gotovo potpuno je demolirao

Razlog pohoda je navodno u činjenici da Košutićeva supruga ljubuje s Cindrićem.

U izljevu njegova bijesa, kako je to policiji prijavio Cindrić, stradali su telefonski aparat, telefaks, interfon, troja staklena vrata na regalu te regal, tri lustera, zamrzivač Gorenje, stalak za telefon i četiri prozorska stakla. Procjenjuje se da mu je počinjena materijalna šteta od 35.000 kuna, piše Jutarnji list

Nije muškarac

Čuo sam se s Davorom nakon što mi je porazbijao inventar.Rekao sam mu: ‘Pričekaj me tamo da riješimo to kao muškarci, jednom zasvagda’, no nestao je prije nego što sam se vratio. Ne tvrdim da me seprestrašio, no iz nekog razloga je podvio rep - rekao je  Cindrić. 

Do Davora Košutića tijekom četvrtka nismo uspjeli doći kako bi dobili njegov komentar na priče sumještana koji danima bruje da je inače miran i dobar Ogulinac “pukao” jer mu je Cindrić preoteo suprugu.

Cijelu priču potvrdio je njegov suparnik. - Riječ je o čovjeku koji nema niti malo tolerancije u sebi. Sve je to jedna velika glupost, ne znam kako bih to drugačije komentirao - rekao je nesuđeni ogulinski gradonačelnik i djelatnik Županije karlovačke Cindrić.

Kaže da se Košutićeva žena k njemu doselila prošloga četvrtka s čime se on nije mogao pomiriti. - Ušao je nasilno u kuću i redom počeo razbijati. Najgore u svemu je to što je digao ruku na ženu. Udario ju je. Sve smo prijavili policiji i oni će odraditi svoj dio posla.

Očekujem podizanje kaznene prijave, a čeka ga i privatna tužba s odštetnim zahtjevom - naveo je Zlatko. Na pitanje jesu li Davor i žena iz ljubavnog trokuta razvedeni ili formalno u braku te koliko traje njihova ljubav, nije izravno odgovorio.

- Mogu reći da je nedostatak ljubavi u njihovu braku otvorilo naša srca koja su se spojila u pravoj ljubavi - rekao je Cindrić te dodao da je ovih dana pokrenuta i brakorazvodna parnica bivših supružnika.