izbori_tportal copy-08

BITKA ZA JUG

Grmoja bi konkurenta poslao u mirovinu

  • An. S.
  • Zadnja izmjena 15.05.2017 13:48
  • Objavljeno 15.05.2017 u 13:40

Mostovci u Dubrovniku

Izvor: Promo fotografije / Autor: MOST

Bionic
Reading

Nikola Grmoja, kandidat za Dubrovačko-neretvanskog župana ispred Mosta nezavisnih lista u ponedjeljak ujutro je obišao građane Dubrovnika na placi Gruž u društvu Mare Kristića, kandidata za gradonačelnika i Bože Petrova, predsjednika Mosta

Prilikom druženja s građanima, kandidati su dijelili promo materijale uključujući i „vodu s porukom“ na kojoj piše „NEMAMO GAZDU“, koja je privukla puno medijske pažnje s obzirom da je riječ o jasnoj poruci Mostovaca Gazdi, priopćeno je iz Mosta. Prisutnima se obratio Maro Kristić kazavši da nastavlja bitku za Dubrovnik, za strateške resurse o čijoj sudbini trebaju odlučivati građani.

'Razvoj projekata na platou Srđa i u Gruškom akvatoriju odrediti će kvalitetu života građana. Grad se stihijski razvija, a kvaliteta života građana je na sve nižoj razini. Mi ćemo biti odgovorni i strateški ćemo razvijati naš grad. Naš program ima fokus na ulaganja  u novu sportsku infrastrukturu, stambenu izgradnju za mlade, nove dječje vrtiće, škole i staračke domove,  te azil za zivotinje', kazao je Kristić.

Nikola Grmoja komentirao je između ostalog i HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Dubrovnika koji je od njega tražio potporu u Hrvatskom Saboru kazavši da ga je potpuna pogubljenost kandidata HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika Mate Frankovića zapanjila jer je neobično da traži potporu, a zna da oni imaju svog kandidata 'Franković očito nema potporu svoje stranke pa traži pomoć Mosta koji je u sukobu s HDZ-om zbog svih događanja u Saboru', kazao je Grmoja.

Mostov kandidat za župana je obećao da će biti župan svih građana županije i jednako se odnositi prema svakom selu, otoku i gradu bez obzira tko je na vlasti. 'Dobroslaviću želim ugodnu mirovinu, a našoj županiji treba energičan župan koji će biti župan svih građana. Župan koji nije pasivan i koji će probleme hrvatskog juga iznijeti na nacionalnu razinu. Dobroslavić u osam godina nije ništa napravio i sada u 68 godini traži treći mandat', kazao je Grmoja.

Upozorio je na slabost korištenja europskih fondova i predložit će županijskoj skupštini smanjenje obuhvata projekta na Srđu i to će biti prvi potez kojeg će napraviti kao župan!

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal