PORUKA MLADIH IZ RIJEKE

'Gospođo Kosor, zbog vas nećemo u Europu'

26.02.2011 u 18:34

Bionic
Reading

'U trenucima kada ogorčeni građani ove države svoj revolt i očaj iskazuju spontanim prosvjedima diljem države, naša premijerka pokazuje nevjerojatno licemjerje i bahatost, a njezina poruka prosvjednicima da zbog njih nećemo u Europu samo je još jedan od dokaza na kakvom svijetu zablude i laži ova Vlada temelji svoju vlast i što su sve spremni izreći i uraditi da zaštite svoje fotelje', smatraju u Akciji mladih iz Rijeke

Revoltirani, uputili su otvoreno pismo premijerki Jadranki Kosor, koju direktno okrivljuju za neulazak Hrvatske u Europu.

'Nećemo u Europu, gospođo Kosor, ne zbog ogorčenih građana, kojima je ulica ostala jedini izbor za iskazivanje svojeg nezadovoljstva, nego zbog korupcijskih afera, crnih fondova, bivšeg premijera koji trune u zatvoru strane države, na desetke bivših najviših dužnosnika ove zemlje i Vaše stranke koji danas sjede na optuženičkim klupama', poručuje Akcija mladih.

Nadalje, navode da Hrvatska neće u Europu, zbog afera Brodosplit, Fimi media, kamioni, korupcije i krađe u državnim firmama HEP-u, Hrvatskim željeznicama, Hrvatskim autocestama, Hrvatskoj poštanskoj banci, Podravci…

'Nećemo u Europu, gospođo Kosor, zbog kriminalne privatizacije u režiji Vaše stranke koja je od jedne bogate zemlje učinila ekonomskog bogalja, ovisnog o stranim kreditima, mrvicama stranog kapitala i nesposobnog da se sam brine o svom gospodarstvu.

Nećemo u Europu, gospođo Kosor, jer Vaša lažna borba protiv korupcije je samo očajnički pokušaj da sperete ljagu s korupcijom izmreženog sustava kojim upravljate, pred očima Europe.

Nećemo u Europu, gospođo Kosor, jer ste, u ovih 20 godina samostalnosti o kojima pričate, stvorili plodno tlo nepotizmu, korupciji, nemoralu i neradu.

Nisu Vam, gospođo Kosor, krivi građani ove zemlje koji nemaju posao, krov na glavom i ne vide svoju budućnost i perspektivu u ovakvoj zemlji - krivi ste Vi!', stoji u otvorenom pismu Akcije mladih.