izbori_tportal copy-08

'FRANKERI' ODLUČILI

Goran Aleksić poziva: Glasajte za Most u drugom krugu izbora

  • M. Šu.
  • Zadnja izmjena 24.05.2017 10:43
  • Objavljeno 24.05.2017 u 10:43
Bionic
Reading

Iako mnogi kandidati koji nisu uspjeli u prvom krugu lokalnih izbora i dalje izbjegavaju reći koga će podržati na u drugom krugu, Goran Aleksić iz Snage jasno je rekao tko je njegova opcija

'Budući da je MOST prije lokalnih izbora dao bezrezervnu podršku nastojanjima Udruge Franak da se riješe preostale nezakonitosti u radu banaka, dok se HDZ o tome uopće nije izjasnio, stranka Snaga i zastupnik Goran Aleksić daju apsolutnu podršku MOST-u u drugome krugu lokalnih izbora 4. lipnja 2017.', napisao je Aleksić na svom Facebook profilu.

Jasno je rekao za koga bi birači trebali dati glas. 'Pozivamo birače da svoj glas daju Nikoli Grmoji za župana Dubrovačko-neretvanske županije te Katarini Ujdur za gradonačelnicu Metkovića, Miri Bulju za župana u Splitsko-dalmatinskoj županiji te Tomislavu Paneniću za župana u Vukovarsko-srijemskoj županiji uz napomenu da je na toj listi kandidat za dožupana i naš Vlado Iljkić, član Glavnog odbora Snage', napisao je Aleksić.

Podsjetimo, Aleksić je s Mostovcima u dobrim odnosima i u Saboru iako je formalno u klubu zastupnika s Živim zidom. Jedno vrijeme se čak i spekuliralo da bi se pridružio klubu zastupnika Mosta, no do toga nije došlo.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal