OMAKLO IM SE

Generali zaboravili na uključene mikrofone pa opsovali

01.04.2014 u 13:03

Bionic
Reading

Nakon što je u ponedjeljak u Saboru završilo svečano obilježavanje pete obljetnice članstva Hrvatske u NATO-u, neki su uzvanici zaboravili da mikrofoni rijetko 'spavaju', javlja Dnevnik.hr

Naime, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske Drago Lovrić i pukovnik Slavko Barić zadržali su se u razgovoru pored uključenih mikrofona, a da toga očito nisu bili svjesni, piše Dnevnik.hr

U žamoru ostalih gostiju, iako teško, dalo se čuti da su o nekome razgovarali, spominjali da se nešto treba nabaviti, a Lovrić je u jednom trenutku kazao: 'Da, bio je bijesan k'o ris! Je...., što ćeš!

U sljedećem trenutku je dodao: 'Ma nema svoj stav ni ništa!'

Istu psovku – 'E, je....!, ponovio je još jednom, a njihovu višeminutnu raspravu prekinuo je službeni fotograf koji ih je došao upozoriti da se sve čuje. Fotograf je prvo prišao Lovriću, koji je u jednom trenutku ostao sam, a kada mu je fotograf prišao Lovrić je okrenuo i poklopio mikrofon.

Fotograf je istu stvar ponovio i Bariću, kojeg je također upozorio da se cijeli njihov razgovor može čuti. Lovrić je došao do Barića i zajedno su se zagledali ispred sebe kao da pokušavaju otkriti ima li u saborskoj dvorani nekoga tko ih je već čuo.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.