JAVNA DRAŽBA

Država prodaje vozni park: Čak 192 vozila ide na bubanj, neka i za 200 kuna

26.06.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Država se odlučila riješiti čak 192 vozila koje su do sada koristio MUP, Hrvatske šume, Hrvatske pošte… Na dražbi koja će biti održana u subotu 30. lipnja građani će moći licitirati za gotovo sve vrste vozila od poštanskih mopeda, viličara, glisera, kamiona do luksuznih osobnih automobila

Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 192 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo hrvatskih branitelja, HAC…', priopćeno je iz TRCZ automobila.

Dražba će biti održana u subotu 30. lipnja u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1 u Sesvete u devet sati.

Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Sva vozila mogu se pregledati 28. i 29. lipnja od deset do 14 sati na lokaciji Slatinska 7, Sesvete, skladište TRCZ automobila d.o.o.

Cijene se kreću od 200 kuna za mopede do 50 tisuća kuna za Audi limuzine.

Ponudu možete pogledati ovdje.