VEČERAS U ZAGREBU

Dođite na tulum i zaokružite PROTIV

22.11.2013 u 16:50

Bionic
Reading

Tulum za kampanju 'Građani glasuju protiv' koji je, osim zbog dobre zabave, organiziran kako bi se prikupila sredstva u kampanji onih koji građane pozivaju da na referendumu o braku zaokruže PROTIV, održat će se u petak navečer u Društvenom centru Kino Mosor

'Ulaz je besplatan, no cilj je okupljanja, uz dobru zabavu, prikupljanje sredstava za organiziranje kampanje. Pomoći možete donacijom ili kupnjom naših promotivnih materijala', kažu organizatori.

Program će započeti raspravom 'Zašto sam protiv?' koju će moderirati Daniela Trbović, a u njoj će sudjelovati Mima Simić, Zoran Šprajc, Damir Markovina i Sandra Benčić.

Stand-up komičarka Marina Orsag izvest će svoju točku, a potom slijedi koncert grupe Baden-Baden i Gilbert. Organizatori najavljuju i 'leteće gošće iznenađenja'.

Oni koji ne mogu večeras doći u Zvonimirovu 63 u Zagrebu od 19 do jedan iza ponoći, donaciju mogu uplatiti putem žiroračuna otvorenog isključivo u svrhu ove kampanje, kao podračuna Centra za mirovne studije. Radi osiguranja potpune transparentnosti financiranja, u financijskom izvještaju o provedbi kampanje bit će objavljeni svi podaci o donacijama. Anonimne donacije uplatit će se za podršku nezbrinutoj djeci Hrvatske. Podaci o računu za uplatu:
PRIMATELJ: Centar za mirovne studije, Selska cesta 112a, 10 000 Zagreb
IBAN: HR8623300031551501806
MODEL I POZIV NA BROJ: 00 1-12-2013
ŠIFRA NAMJENE: CHAR
SVRHA PLAĆANJA: donacija za akciju – Građani glasaju protiv