Deus Ex: Human Revolution – novi trailer

Deus Ex: Human Revolution – novi trailer

19.11.2010 u 03:10

Bionic
Reading

Najavljen za početak iduće godine, novi Deus Ex pomalo poprima svoje finalno obličje

Deus Ex: Human Revolution bez premca je jedna od najiščekivanijih igara sljedeće godine na kojoj radi Eidos Montreal studio. Human Revolution zapravo je prequel Deus Ex serijalu s namjerom da istome vrati njegovu staru slavu koju je serijal izgubio katastrofalnim nastavkom. U skladu s filozofijom prequela, Human revolution će igraču nuditi i tehnologiju koja će biti nešto primitivnija od one korištene u prvom Deus Exu, no to neće nimalo umanjiti njezinu atraktivnost.

 

To pokazuje i najnoviji video koji je mješavina trailera i gameplay isječaka i, bit ćemo iskreni – Human Revolution oduzima dah.

 

 

Kao što možete vidjeti, igru krasi vrlo jednostavna i čista, no spektakularna grafika koja, usuđujemo se reći, nadmašuje sve igre trenutno dostupne na tržištu. U videu su prikazani i gadgeti te korištenje skillova poput nevidljivosti i Icarus Landing Systema koji se aktivira pri skakanju kako bi se zbunilo neprijatelje. Tu je i atraktivna melee borba, ali i mnogo vatrenog oružja koje će se, kako obećaju autori, moći beskrajno modificirati i kombinirati.

 

Naravno, valja napomenuti da Deus Ex nije FPS već čistokrvni RPG iz prvoga lica, pa ne očekujte koljažu á la Black Ops, već pametno promišljanje svakog poteza i svake odluke jer svaka odluka će utjecati na daljnji tijek igre.

 

Deus Ex: Human Revolution stiže početkom 2011. godine, i to na PC, PS3 i Xbox 360.