ODBROJAVANJE MOŽE ZAPOČETI

Danas će biti razotkriven PlayStation 4!

20.02.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Tijekom današnjeg dana ili početkom sljedećeg napokon ćemo znati službene informacije o novoj konzoli iz Sonyja a u međuvremenu vam donosimo još informacija o PlayStationu 4

PlayStation 4 na tržištu SAD-a trebao bi se pojaviti u studenom ove godine. S obzirom na izdavačke običaje u gaming industriji, Europa će te sreće biti nekoliko dana prije ili poslije. Tom informacijom Kotaku započinje novu lavinu glasina koja stiže nakon onih prema kojima se tvrdi da ipak postoji šansa da će se na sljedećoj konzoli moći zaigrati igre s PlayStationa 3 i to putem streaminga.

 

Prilično vjerni izvor sada pak tvrdi da Sony razmišlja u prodaju pustiti dvije verzije konzole – jednu po cijeni od 429$ a drugu od 529$ iako bi cijene trebale biti objavljene tek kroz koji mjesec a ne na dan predstavljanja.

 

Dalje, konzolom će se moći upravljati i putem pametnog telefona ili pak tableta kako bi se kupovalo igre ili komuniciralo s drugim igračima putem  PSN-a. PSN će i dalje biti besplatan, no za većinu usluga ipak će biti potrebno platiti 'premium' pretplatu pod imenom 'PlayStation World' koja će zamijeniti 'PlayStation Plus'.

 

Također, svaki PS4 doći će uz poboljšani PlayStation Eye a novi feature omogućavati će igračima da gledaju gameplay svojih prijatelja čak i ako neće imati igru koju igra prijatelj.

 

Izvor je objavio i dvije nove fotografije prototipa kontrolera koje se poklapaju s onima od prije nekoliko dana;

 

 

PlayStation 4 konzola prema našem će vremenu u New Yorku biti predstavljena u kasnovečernjim ili ranojutarnjim satima. Sve u svemu, sutra ćemo biti mnogo pametniji u pogledu 'Orbis'-a bez potrebe za isčitavanjem glasina.