Dalmacija u mom oku!!!

Dalmacija u mom oku!!!

16.09.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Ovo sam se ljeto predozirala Dalmacijom. Svoju sam dalmatinsku putešestviju započela i završila u Komiži na otoku Visu odakle vam i stiže ova ljetna kartolina.


Nisam veliki ljubitelj gaziranih sokova, no Pipi nije običan sok. Pipi je Pipi. Pipi je Dalmacija. Pipi je ljeto. I Pipi se pije na guc.

Pipi je nešto slično kao Mate Mišo Kovač. Legenda. Dalmatinska. Zato ovo nije reklama, nego svojevrstan tribute dalmatinskim simbolima. Ove preudobne papučice, iz kojih se nisam skinula cijelo ljeto, dobila sam od kreativne Uršule koja oslikava obuću. Što sve i kako radi možete pogledati na njezinom fun page-u Urshoes

...On je sanjar, on je ptica

Bijela ptica, lutalica

Ali sve to srcem plaća

On se uvijek domu vraća...

T-shirt, minjak, platnena torba i kosa od soli dobitna su kombinacija svakog ljetnog outfita pa tako i ovoga. Šarene narukvice stigle su iz Malog doma u Africi pa ukoliko još niste kupili svoj primjerak škicnite moj post koji sam nedavno objavili i doznajte kako to možete uraditi.

t-shirt: Topshop, suknja: H&M, cipele: Urshoes, platnena torba: Dalmacijavino Split, naočale: pazaruše, narukvice: Mali Dom

photos: Luka Nižetić


Nije mi nimalo lako iz ove zagrebačke perspektive gledati fotografije dalmatinske srećice i dokoličarenja, no nakon tri mjeseca i kusur Dalmacije nemam se pravo žaliti. A nije ni ovaj zagrebački sunčani dan za baciti. :)

Vi koji ste još dolje skočite koju 'bombu' ili 'iglicu' za mene, pozdravite mi cvrčke i popijte Pipi na guc.