PRGOMET O SUSRETU S KOSOR I ŠEKSOM

'Da li bi se sastali na javnom mjestu da rušimo Karamarka?!'

Bionic
Reading

Nakon što je jučer u Jutarnjem listu objavljena fotografija Drage Prgometa, potpredsjednika HDZ-a na kavi s Jadrankom Kosor i Vladimirom Šeksom, sam Prgomet je demantirao kako je riječ o kovanju plana za rušenje Tomislava Karamarka

'Tvrditi da smo se sastali na običnoj kavi, na javnom mjestu, kako bismo skovali plan za rušenje Karamarka više je nego deplasirano', rekao je Pargomet za Slobodnu Dalmaciju.

S obzirom na to da je Prgomet nakon unutarstranačkih izbora postao 'nevidljiv', pokrenule su se spekulacije da ga predsjednik stranke marginalizira te da stranku vodi isključivo s Milijanom Brkićem i Tomislavom Čuljkom.

'Ma to je izvan pameti. Da sam održavao bivše vodstvo i mislio da rade dobro, svakako se ne bih kandidirao na unutarstranačkim izborima. No pitam vas, treba li zamjenik predsjednika odbiti poziv na kavu s članovima svoje stranke koji su prethodno obnašali funkciju predsjednice, odnosno potpredsjednik Sabora', rekao je Prgomet pitajući se kakva se tajnost spominje kada su pili kavu usred grada u posjećenoj kavani.

'Valja imati na umu da smo članovi jedne stranke te da lokacija nije bila nimalo tajna već itekako javna i vidljiva, čime teza o 'tajnovitosti' ili 'tajnom sastanku' nikako ne drži vodu', napisao je Prgomet na svom profilu na Facebooku.