'PJESNICI' ŠOKIRALI DINAMO

Ćiro: I Rusija slavi moju pobjedu!

25.11.2012 u 21:11

Bionic
Reading

Nakon velike i šokantne pobjede Zagreba nad Dinamom 1:0, oba trenera su se složila da su 'pjesnici' zaslužili sva tri boda. No Ćiro Blažević je opet bio u svom prepoznatljivom elementu

Ćiro Blažević bio je nakon utakmice vrlo zadovoljan pobjedom. Nije spominjao verbalnu uvertiru u gradski derbi s Dinamom, kad se medijski prepucavao s Antom Čačićem, nego je smirio tenzije:

'Mi smo bili sretiniji. Dinamo je pokazao da je vrlo jak, da je najbolji u Hrvatskoj, no to je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji. Mi smo svoj pogodak zabili, Dinamo nije i pobjeda je naša. Ovo će jako podići samopouzdanje mojim momcima i sad idemo sačuvati prvoligaški status. Još ništa nije gotovo', kazao je 'trener svih trenera' i na službenoj press konferenciji još dodao:

'Siguran sam da Mamiću nije žao bodova, i on želi da Zagreb ostane u Prvoj ligi'.

U tom trenutku mu je zazvonio mobitel i nakon što je sugovorniku kratko rekao da je pobijedio 1:0 slavodobitno je kazao:

'Evo, i Rusija je čula da sam pobijedio, i tamo slave'.

Ante Čačić je naglasio upravo faktor sreće.

'Ako te sreća napusti, onda ne možeš drugačije proći. Mi smo imali stativu, nekoliko jako dobrih prilika i samo je sreća spasila Zagreb od pogodaka. No svi znamo za nepisano pravilo, da ako ne zabiješ, da ga onda primiš. Mi nismo zabili, nego smo primili gol i Zagreb je zasluženo pobijedio'.