GOSTOVANJE U ŠIBENIKU

Čačić: Želim se na Uskrs probuditi kao prvak

06.04.2012 u 15:53

Bionic
Reading

Dinamo u subotu u Šibeniku može i teoretski potvrditi svoj sedmi naslov prvaka Hrvatske, a to je i cilj Dinamova trenera Ante Čačića.

Nogometaši Dinama u subotu gostuju u Šibeniku gdje mogu potvrditi, točnije osigurati novi naslov prvaka. Trener Čačić uvjeren je kako njegovi igrači mogu do slavlja na Šubičevcu.

'Tamo je uvijek za Dinamo bilo "čupavo", cijenim Šibenik koji radi u teškim uvjetima, ali na dišpet i veliku volju želi ovo prvenstvo kompletirati. Želio bih se u nedjelju, na Uskrs, probuditi kao prvak države', rekao je Ante Čačić.

O samom incidentu, u kojem su navijači napali Ibaneza i Pokrivača, nije znao mnogo.

'Igrači mi nisu ništa rekli, rekao mi je kondicijski trener Miljenko Rak. Dečki su normalno odradili trening. Sigurno, sve je to nelagodno, potvrđuje i to i da nije riječ o navijačima, nego o grupici neodgovornih ljudi koji se ponašaju onako kako to u civiliziranom svijetu ne postoji i za svaku je osudu. Ne, ja nisam nikad imao incidente s navijačima', kazao je Čačić i više nije želio govoriti o temi dizača utega i njihove navodne tužbe.

Dinamovci će imati dva slobodna dana, neće trenirati na Uskrs i uskrsni ponedjeljak, ali će zato dvostruku "šihtu" odraditi u utorak, ujutro će trenirati, a poslijepodne (16.30) u Slatini odigrati prijateljsku utakmicu s istoimenim trećeligaškim klubom.