DINAMO UOČI VARAŽDINA

Čačić: Mamić si ne utvara da mi se može miješati u posao

23.03.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Aktualni trenera Dinama održao je novinarsku konferenciju uoči susreta s Varaždinom, no nezaobilazne teme bile su i 'slučaj Bišćan', te uplitanje Zdravka Mamića u slaganje 'modre' momčadi

'Novi radni dan je pred nama, momčad je u dobrom ozračju jer nam za sad sve ide uspješno uz uzlanu putanju izvedbe', započeo je pres konferenciju Dinama trener Ante Čačić govoreći o predstojećoj utakmici 'modrih' sa Varaždinom u 23. kolu MAXtv Prve lige.

'Varaždin pokazuje bolje predstave od ostvarenih rezultata, ali realno su njihovi problemi golemi i ne bi trebalo biti lomljenja zubiju kao nekada u prošlosti', najavio je pobjedu, te se suočio i s nezaobilaznim novinarskim pitanjima o 'slučaju Bišćan'.

Intervju Igora Bišćana koji je osvanuo u domaćim medijima, a u kojem je dojučerašnji kapetan Dinama bez previše zadrške 'prosuo paljbu' po Čačiću i braći Mamić, nije previše zainteresirao trenera 'modrih'.

'Sjajan intervju, kao da sam ga sam naručio. Za mene je ta priča gotova, sve što sam imao rekao sam ranije'.

No imao je zato potrebu reći štogod o tome petlja li se Zdravko Mamić u sastav momčadi:

'Ja sam se rodio na asfaltu i praktično sam dijete ulice. Onaj tko me poznaje zna da me nitko ne može mijenjati. Zdravko Mamić je, od kada sam ja došao u klub, bio možda na jednom treningu i ne mislite valjda da si u takvoj situaciju utvara da mi se može petljati u posao. Ja sam ovdje da služim polici kluba, ali ne i da dopuštam nekome da mi se miješa u sastavljanje momčadi. Nikada nije bilo niti minimalnih pokušaja u tom pravcu, a vjerujem da je slična situacija bila i s mojim prethodnicima', bio je jasan Čačić, završivši time svoj monolog.

Dinamo će u Varaždinu igrati u subotu u 18 sati s izravnim prijenosom na Arenisport.