sigurnosni propust

Napadnut mlađi brat trostrukog ubojice Filipa Zavadlava

16.01.2020 u 19:58

Bionic
Reading

U Splitu je u četvrtak napadnut Stanislav Zavadlav, brat Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u tom gradu

'Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika' kazao je Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava za Dalmatinski portal.

Smatra da se ovdje radi o sigurnosnom propustu i da je to bilo neozbiljno od policije.

Da je Stanislav, mlađi brat Filipa Zavadlava (25) osumnjičenog za trostruko ubojstvo, napadnut je u četvrtak popodne oko 15,30 sati u gradskom autobusu na predjelu Kila, potvrdila je Hini Ana Čepić iz ureda glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske policije.

Kako je Čepić rekla za Hinu, jedan je građanin policiji dojavio kako je Stanislav popodne napadnut u autobusu gradskog prijevoza, no kada je policija izišla na teren i razgovarala s vozačem autobusa on im je rekao da taj incident nije vidio, kao ni drugi ljudi koje su o tome pitali.

'Naši su ga djelatnici tražili, ali ga nisu našli, a kada su ga konačno dobili na mobitel potvrdio je da je napadnut, no o samom događaju nije želio govoriti. Odbio je i bilo kakvu pomoć. Praktički ga tražimo od događaja, no izgleda da se skriva', rekla je Čepić.

Stanislav bi sutra trebao svjedočiti pred sucem istrage na splitskom Županijskom sudu. Odvjetnik Šerić ne zna hoće li zbog ovog napada sutrašnjem ročištu moći pristupiti Stanislav Zavadlav.