PRESTIŽNA NAGRADA

Bellevueu nagrada za najbolji svjetski hotel za medeni mjesec

04.11.2016 u 15:51

Bionic
Reading

Hotel Bellevue i Boutique hotel Alhambra iz grupacije Lošinj Hotels&Villas dobitnici su World Luxury Hotel Awards 2016 u kategorijama najboljeg luksuznog hotela za medeni mjesec te najboljeg luksuznog boutique hotela. Osvajanjem novih prestižnih nagrada na međunarodnoj razini hoteli iz hotelske grupacije LH&V još jednom su potvrdili svoje mjesto među najelitnijim hotelima svijeta

Renomirana globalna organizacija World Luxury Hotel Awards okuplja luksuzne hotele i resorte te im odaje priznanje za njihove hotelske objekte svjetske klase, kao i visoku razinu usluge koju pružaju svojim gostima. Nagrade su dodijeljene temeljem zbroja ocjena predstavnika hotelijerske struke te glasova gostiju nominiranih hotela. Svečana dodjela nagrada održana je prošlog vikenda u Dohi u Katru, a nagrade su dodijeljene luksuznim svjetskim hotelima u čak više od 60 kategorija.

'Hotel Bellevue i Boutique hotel Alhambra još jednom su zasluženo nagrađeni za svoju premium uslugu, zbog koje zasluženo uživaju povjerenje gostiju iz cijelog svijeta. Nove nagrade na svjetskoj razini usprkos jakoj konkurenciji za nas predstavljaju dodatnu motivaciju da nastavimo u smjeru u kojem smo krenuli, a ono što nas u grupaciji LH&V-a posebno raduje je povratak gostiju u naše hotele i vile iz sezone u sezonu', istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.