NEMA ZABAVE ZA ČINOVNIKE

Bandić zabranio Facebook i YouTube

01.02.2009 u 21:29

Bionic
Reading

Odzvonilo je surfanju internetom u zagrebačkoj gradskoj upravi! Nedavno je šef metropole Milan Bandić zabranio svojim djelatnicima posjet stranicama poput Facebooka, YouTubea, ali ne mogu posjećivati niti pornostranice ili pak skidati glazbu i filmove s interneta.

– Djelatnicima Gradskog poglavarstva dostupne su samo one internetske stranice koje su nužne za obavljanje posla, primjerice, sve internetske adrese informativnih sadržaja – objasnio je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Tko je najviše od gradskih činovnika nezaposleno i nepotrebno provodio vrijeme “šećući” internetskim prostorom, nije poznato. Također, prvi čovjek Zagreba još nije smislio ni adekvatnu kaznu za one lukavce koji će usprkos njegovoj zabrani, na svoju ruku pronaći način kako probiti ovu blokadu i zabavljati se na poslu, piše Večernji list.

– Zabranio sam neograničeno surfanje jer to nije nikakav posao. Želim da moji djelatnici budu učinkovitiji – poručio je šef metropole. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić vjerojatno ne zna da je njegov lik prisutan upravo na Facebooku. Netko je, naime, mimo njegove volje, otvorio brojne profile nazvane njegovim imenom.

No nije to sve. Prvi čovjek Zagreba ima na Facebooku i svoju grupu nazvanu “Sv. Milan Bandić” u kojoj mu brojni njezini članovi ostavljaju poruke kako bi im gradonačelnik ispunio želje ili im pomogao.

Za razliku od grupe obožavatelja, nepoznati je autor baš na Facebooku Milana Bandića prozvao i “najvećim lopovom u Zagrebu”, a ova grupa već ima 110 članova.