NAKON DERBIJA

Balakov: Odlučilo je isključenje!

10.09.2011 u 22:34

Bionic
Reading

Nakon utakmice Kruno Jurčić i Krasimir Balakov podijelili su s novinarima svoje viđenje utakmice. Nijedna od trenera na kraju nije bio previše zadovoljan rezultatom

Jurčić: Remijem bih u drugim okolnostima bio zadovoljan, ali s obzirom da smo skoro 70 minuta igrali s igračem više, osjećaj je drugačiji. Nedostajalo nam je strpljivosti i iako je bilo poluprilika, nismo dobro iskoristili priliku. Hajduk je uvijek dobar i čvrst, isključenje ih je dodalno skupilo. Igrali su standardno, strpljivo i na brza dodavanja, nisu me ničime iznenadili.

Balakov: Očekivali smo zdravu utakmicu i drago mi je što su moji igrači izdržali do kraja. Odluka je bila kad smo dobili crveni karton, jer mi je koncepcija brutalno pala. Na poluvremenu smo izgladili detalje i nastavili dobro... jako je teško igrati s igračem manje.

Šimunić: Puno su mi pričali o derbiju i ovo je stvarno posebna atmosfera. Nismo igrali kako smo mogli, ali bit će biolje. Očekivali smo i bolji rezultat, a meni osobno treba još par utakmica da pokažem što znam.