ZA PROSINAC

Autori franšize F.E.A.R. rade na igri The Hobbit?

02.04.2012 u 12:08

Bionic
Reading

Monolith, razvojni studio zaslužan za F.E.A.R. i Gotham City Impostors navodno radi na igri koja bi se na tržištu trebala pojaviti usporedo s filmom The Hobbit

Glasina u gaming industriji nikada dosta. Nakon što smo prošloga tjedna pisali o prvim mogućim informacijama o PlayStationu 4, danas su se pojavile glasine prema kojima razvojni studio Monolith radi na igri The Hobbit koja bi trebala izaći usporedo s filmom Petera Jacksona krajem ove godine.

 

 

Na svojem Twitter profilu to je objavio korisnik Superannuation, i inače poznat po glasinama koje su se na kraju često pokazale vjernima. Prema njemu, igra bi se trebala zvati The Hobbit: Part One i biti akcijska avantura s primjesama RPG-a. S obzirom da će film biti snimljen u dva dijela, Monolith će najvjerojatnije raditi i Part Two sljedeće godine.

 

Podsjećamo, prvi film pod punim imenom The Hobbit: An Unexpected Journey u kino dvoranama bi trebao zaigrati u prosincu ove godine, a drugi The Hobbit: There and Back Again u prosincu sljedeće godine. Ulogu Bilba Bagginsa ovaj je puta preuzeo Martin Freeman, poznat po svojim ulogama u serijama The Office i Sherlock.