ubisoft se ugledao na doctor whoa

Assassin's Creedu ne nazire se kraj

30.01.2014 u 09:00

Bionic
Reading

U Ubisoftu kažu kako franšizu razvijaju prema modelu Doctora Whoa – na raspolaganju im je cijela povijest, zašto bi onda uopće i pomišljali na okončanje serijala?

Assassin's Creed igre postaju sve veće i opširnije, a Ubisoft ih unatoč tome uspijeva izbaciti na godišnjoj bazi. Iako je 'trojka' naišla na brojne negativne kritike, čini se da je 'Black Flag' franšizu odveo na stare staze slave, iako ni on nije bez problema.

 

I dok se mnogi pitaju gdje je kraj franšizi, Ubisoft o tome uopće ne razmišlja. To je još jednom potvrdio i Darvy McDevitt: 'Svaki dio priče može imati svoj završetakm ali s obzirom da nam je na raspolaganju cijela povijest, franšizu vidimo u obliku u kojoj se kroz godine razvijala i Doctor Who serija. Postoji toliko mogućnosti da jednostavno ne želimo definitivno završiti cijelu stvar, ali možemo imati završetke pojedinih priča.'

 

Svi obožavatelji franšize očito nemaju ni najmanji razlog za brigu. McDevitt je dodao i to da je 'Black Flag' zapravo mješavina serijala u obliku u kakvom je on postojao do danas i onoga kako će izgledati u budućnosti.

 

Naravno, o sljedećeoj igri o franšizi još se ne zna baš ništa, ali potpuno smo uvjereni da je ona već u razvoju.