ZA ANDROID I IOS

Želite animirati fotografije na smartfonu? Evo aplikacija koje su dobre za to

14.09.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Iz obilja aplikacija koje možete upotrijebiti kako bi od statičnih fotografija napravili animirani GIF ili video odabrali smo za vas njih sedam

Pogledajte pregled aplikacija s kojima na uređajima s operativnim sustavima Android i iOS možete izrađivati GIF-ove i video od fotografija.

Pixaloop (Android | iOS)

Pixaloop je besplatna aplikacija (postoji i plaćena inačica) koja se od velikog broja sličnih razlikuje po tome što ne stavlja vodeni žig na sliku nakon što ju preuzmete na pametni telefon. Osim što možete izrađivati GIF-ove i video zapise koji se vrte u krug, također možete zamrznuti dijelove slike i staviti filtere na vrh slike.

TEHNO PREGLED

Osam aplikacija koje su pomogle poznatima i slavnima

Pogledaj galeriju

Werble (iOS)

Kao i Pixaloop, Werble je besplatan i nudi filtere koje možete primijeniti na slike. Vaš će uradak automatski pohraniti kao GIF spreman za dijeljenje dalje. Ali, stavit će na njega vodeni žig kojeg će ukloniti tek ako ste spremni aktivirati plaćenu verziju. Izdanje za Android ima vrlo loše ocjene, pa preporučamo da Werble koriste samo vlasnici iPhonea.

Giphy (Android | iOS)

Jedna od najpoznatijih tražilica GIF-ova nudi i mobilnu aplikaciju u kojoj možete izrađivati vlastite GIF-ove i animirati fotografije koristeći u nju ugrađene alate. Također nudi i alat za izrađivanje naljepnica (za iPhone X i novije) te mogućnost dodavanja potpisa pod animirane fotografije i snimanja vlastitih kratkih videa.

ImgPlay (Android | iOS)

ImgPlay je svojevrsna kombinacija Pixaloopa i Werblea, uključujući i vodeni žig kojeg ne možete ukloniti bez plaćanja. U ovoj aplikaciji možete postavljati statične fotografije jednu do druge te koristiti fotografije i video snimljene u nizu.7

KORISNO I ZABAVNO

Pomno pratite vremensku prognozu? Evo nekoliko aplikacija za koje možda niste čuli, a mogle bi vam se svidjeti

Pogledaj galeriju

Movepic – Photo Motion (Android | iOS)

Movepic ima većinu dosad spomenutih funkcionalnosti, plus ugrađene filtere i prekrivke te automatsko spremanje u video formatima. Na žalost, ima i vodeni žig.

StoryZ Photo Motion (Android | iOS)

Iako za izdanje sa svim značajkama i mogućnostima morate platiti, i besplatna inačica StoryZ Photo Motion ima što za ponuditi. Od ostalih se razlikuje po tome što je moguće ukloniti vodeni žig ako ste spremni pogledati kratki oglas prije spremanja.

Photo Bender (Android)

Dostupna samo za Android, aplikacija Photo Bender omogućava digitalno mijenjanje fotografija kako bi ih animirali. Možete ih obojati, savijati, razvlačiti i koristiti razne kistove. Također je moguće nastale uratke spremati u formatima MP4, GIF, JPEG i PNG.