IT-JEVCI, PAŽNJA!

Zapošljavaju Rimac Automobili, PBZ, MStart...

22.01.2018 u 15:43

Bionic
Reading

U potrazi za IT kadrom ovoga su tjedna velike domaće komapnije. Popis oglasa donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Callidus grupa specijalist je za projektiranje i izvođenje infrastrukturnih ICT rješenja. Trenutno broji tim od 20 mladih stručnjaka, a u potrazi su za još puno mladih talenata. Trenutno nude priliku zapošljavanja na dinamičnom i izazovnom ICT tržištu, vrhunskim stručnjacima s iskustvom, ali i onima koji su tek na početku razvoja svoje karijere. Otvoreno radno mjesto: Tehničar u IT – junior/senior.

MStart, poslovno je tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja, te digitalnu transformaciju. Šireći i unapređujući svoje poslovanje žele ojačati novim članovima, koji će raditi na implementaciji, razvoju i održavanju aplikativnog portfelja Oracle Retail ERP sustava. Trenutno zapošljavaju Konzultanta za Oracle Retail sustave. Prijavite se na oglas do 28. siječnja.

Privredna banka Zagreb ima viziju biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja, osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb, zapošljavaju predane i motivirane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na pozicijama: PHP programer i JavaScript/React u Temeljnim bankarskim sustavima aplikacija, ERP i aplikacije podrške.

Misija Rimac Automobila je osmišljavanje visokotehnoloških rješenja za različita lica autoindustrije. Uvijek razmišljaju korak naprijed, nastoje prepoznati vlastite potrebe kako bi osigurali najvišu razinu kvalitete u svakom koraku nastanka proizvoda. Ukoliko želite baviti automobilizmom, radili ste na sličnim poslovima sklapanja vozila, a istovremeno ste spremni na usvajanje novih znanja i vještina, prijavite se na sljedeća radna mjesta: Hardware Engineer i Embedded Software Engineer. Rok prijave je 2. veljače.

  • +3
Career Speed Dating Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Prošle godine je više od polovice svjetske populacije stupilo u interakciju s tvrtkama putem Infobip platforme. To se nije dogodilo slučajno jer trenutno rade u 50 ureda na 6 kontinenata i odlučni su u namjeri da pomognu 200.000 klijenata da dosegnu do korisnika. Pridružite se Infobipovom timu na poziciji Service Reliability Manager i prijavite se do 2. veljače.