DOMAĆE ZNANJE

Zagrebački Lion Game Lion predstavio najnoviji foršpan za RAID: World War 2

09.03.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Duhovni srodnik globalno popularne pucačine Payday dolazi iz zagrebačkog studija Lion Game Lion koji je u utorak popodne predstavio animirani foršpan igre

Raid: World War 2 igra je koja vrišti estetikom Tarantinovih 'Nemilosrdnih gadova'. Igrači u njoj preuzimaju ulogu jednog od četvorice savezničkih veterana koji stjecajem okolnosti većinu igre provode ubijajući naciste i kradući nacističko zlato. Zašto? Zato što to mogu raditi sa stilom.

Najnoviji foršpan upoznaje nas s četiri junaka igre koji pored nemilosrdnog tamanjenja negativaca i krađe zlata obožavaju eksplozije. Sve ovo začinjeno je akcijom, humorom i nasiljem. Kao što smo već napisali, Tarantino živi u Raidu.

'Lion Game Lionova igra kooperativna je pucačina iz prvoga lica u kojoj vodite vojnika na tajnom zadatku koji usput krade nacističko zlato. RAID: World War 2 dat će grupama do četiri igrača da unište nacističku ratnu mašinu iznutra. Saveznici s različitih strana svijeta ujedinit će snage u rušenju zlokobnog režima, misijom za misijom', piše u službenoj najavi.

Njihova bahatost idealna je za ovu vrstu misija, nastavljaju autori. 'Pljačka i smrt postaju im nov način vojnog života dok cijelo vrijeme traže iskupljenje - jednom po jednom zlatnom ciglom.'

RAID World War II – Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Lion Game Lion

RAID: World War 2 na globalno tržište stiže ovoga ljeta, a do tada možemo uživati najnovijem foršpanu.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.