direktorij svjetskih agencija

Zagrebački Five pohvalio se uvrštavanjem u prestižni Googleov program

26.02.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Five je agencija koja se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web proizvoda. Imaju preko 140 stalno zaposlenih profesionalaca u uredima u Zagrebu, Osijeku, New Yorku, a odnedavno i u Splitu, a 100 posto svojih prihoda ostvaruju na tržištima SAD-a. Sada su dobili još jedno priznanje za svoj rad

Agencija Five je i službeno uvrštena u Googleov direktorij certificiranih svjetskih agencija, 49 certificiranih agencija u svijetu.

Five Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hrvoje Mihajlic

Kako javljaju iz Fivea, da bi zaslužila uvrštavanje u ovaj program, agencija mora zadovoljiti niz prilično rigoroznih faktora kojima demonstrirati stručnost u korištenju Googleovih tehnologija, naravno uz portftelj vrhunskih mobilnih aplikacija.

'Uvrštavanje u Googleov direktorij certificiranih agencija nam je prava potvrda izvrsnosti naših Android aplikacija kao uspješnih digitalnih proizvoda koje gradimo za naše zahtjevne klijente. I ne samo to, Google je prepoznao i naš veliki doprinos zajednici u obliku sudjelovanja i organiziranja raznih meetupova i konferencija, stvaranja kvalitetnog sadržaja na našem blogu te edukaciji novih generacija Android developera', objasnio je direktor razvoja u FiveuTomislav Novoselec

Evo i nekih konkretnih projekata koje je Google uzeo u razmatranje.

  • +13
Luka Abrus Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Five već punih 6 godina surađuje s Napsterom: od razvoja, dizajna i kontrole kvalitete, do backenda, kroz sve mobilne i desktop platforme. Rosetti Stone, poznatoj platformi za učenje stranih jezika, svojim dizajn i razvojnim naporima, podigli su, kako tvrde, prošle godine prihod mobile aplikacije za 112 posto i broj aktivnih korisnika na Androidu za 115 posto. Marriott Internationalu, jednom od najvećih svjetskih hotelskih lanaca, napravili su chatbot, prvenstveno namijenjen za komunikaciju s millenialsima. Omogućili sunastajanje odlične Kickstarter ideje Moonlit, koja mobitel pretvara u projektor za pričanje priča za laku noć, a na mobilnoj aplikaciji ostvarili iznadprosječnu stopu zadržavanja korisnika od 36 posto.

Five je agencija koja se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web proizvoda. Imaju preko 140 stalno zaposlenih profesionalaca u uredima u Zagrebu, Osijeku, New Yorku, a odnedavno i u Splitu, a 100 posto svojih prihoda ostvaruju na tržištima SAD-a.