ZA VEČERNJE MATINEJE

YouTube ima noćni režim rada, evo kako ga aktivirati

06.09.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine kao skrivena opcija stigao na iOS, noćni režim rada polako mili i na sve ostale platforme. Evo kako ga i vi možete aktivirati

Google polako ali sigurno počinje aktivirati noćni mod rada na svim verzijama svoje mobilne aplikacije za YouTube. Podsjetimo, prošle smo godine iskusili mogućnost zatamnjivanja pozadine na stolnim računalima i laptopima, a sad je red i na mobilne platforme, počevši sa iOS-om. Verzija za Android polako pristiže izabranim korisnicima, što znači da ako ju kojim slučajem nemate, sve što trebate napraviti je - malo pričekati.

Evo kako možete aktivirati noćni režim rada na iOS-u

  • Pokrenite YouTube aplikaciju i izaberite svoj profil dodirom na ikonu u gornjem desnom dijelu ekrana.
  • Izaberite postavke
  • Izaberite tamnu temu

Nedostupan baš svima

Valja naglasiti da je proces aktivacije noćnog moda rada više-manje isti kao onaj na stolnom računalu. Klikom na gornji desni dio ekrana gdje vidite svoju ikonicu, izaberite Dark theme koja se nalazi iznad opcije za postavke i uživajte.

Što se Androida tiče, noćni mod rada se aktivira odlaskom u Postavke > Načelno. Ako ga ne vidite tamo, provjerite jeste li nadogradili YouTube, ugasite aplikaciju, pokrenite ju opet i pokušajte ponovno. Ako to ne radi, pričekajte novu nadogradnju zato jer možda niste među sretnicima kojima je opcija aktivirana.

TEHNO SAVJETI

Evo kako se s društvenih mreža možete odjaviti koristeći drugo računalo

Pogledaj galeriju