YOUR PHONE

Windows 10 dobiva zgodnu značajku koja će razveseliti vlasnike smartfona

04.10.2019 u 13:39

Bionic
Reading

Aplikacija 'Your Phone' uskoro će dobiti nekoliko jako korisnih značajki uključujući podsjetnik o stanju baterije koji će korisnika (među ostalim) moći podsjetiti da se telefon spojen na bilo koji punjač upravo napunio

Windows 10 je nedavno dobio novu testnu nadogradnju čija će finalna verzija izaći u prvoj polovici iduće godine. Ona donosi nekoliko zanimljivig dodataka, no ono što je najzanimljivije su pametne značajke za aplikaciju Your Phone, prenosi TechRadar.

Your Phone tako dolaskom verzije Windowsa 18995 dobija novu nadogradnju u obliku indikatora baterije unutar same aplikacije koji pokazuje koliko je baterije preostalo u uparenom uređaju. Ovo funkcionira i kada smartfon nije spojen na računalo, pa korisnik može provjeriti razinu baterije bez da ide po njega.

Microsoft je također proširio spektar uređaja koje podržava svojom Link to Windows značajkom koja povezuje smartfon s PC-jem te u novoj verziji podržava još veći broj uređaja iz Samsunga poput Galaxyja S10, S10+, S10e, S10 5G i Folda (u nekim regijama). Link to Windows, podsjećamo, korisniku dozvoljava da šalje poruke i prati podsjetnike na ekranu PC računala. On također nudi sinkronizaciju fotografija i prijenos slike sa smartfona na računalo.

Your Phone, nadalje, nudi podršku za Phone Screen, značajku koja korisniku omogućava korištenje PC-ja kao proširenja Androidovog prikaza te donosi podršku za tipkovnicu, miš i dodirni ekran.