DO 26. RUJNA

Webfestival traži interaktivne obrazovne igre

14.05.2014 u 09:57

Bionic
Reading

Natjecanje Webfestival otvara prijave za autore sadržaja na internetu. Radove mogu prijaviti autori obrazovnih interaktivnih online igara koji su svoju igru razvili od početka ili su koristili gotov alat za izradu igara u koji su unijeli svoj sadržaj

Pod sloganom Učenje je igra,Webfestival 2014 ove će godine prihvaćati obrazovne interaktivne online igre u tri kategorije prema ciljanoj grupi polaznika:

•Junior (do 12 godina)
•Kadet (od 12 do 18 godina)
•Senior (iznad 18 godina)


Prijave će zaprimati do 26. rujna 2014. godine putem prijavnice objavljene ovdje.

O najboljima će odlučiti ocjenjivački sud koji će pregledati sve pristigle radove prema unaprijed objavljenim kriterijima i među njima odabrati po jednog pobjednika u svakoj kategoriji.

O još jednom pobjedniku natjecanja u sve tri kategorije Webfestivala 2014 odlučit će i publika svojim glasovima. Svi pobjednici će biti nagrađeni nagradama sponzora tijekom CARNetove korisničke konferencije CUC 2014, koja će biti održana od 19. do 21. studenog u hotelu Antunović u Zagrebu.

Tijekom trajanja natjecanja CARNETovci će nastojati korisnike educirati o temi obrazovnih interaktivnih online igara kroz tekstove na webu, radionice i webinare.