STATE OF PLAY

[VIDEO] Od God of War Ragnaroka do Tekkena 8: Pogledajte kakve blockbustere Sony sprema za 2022. i 2023.

14.09.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Sony je u najnovijem video programu State of Play prikazao naslove kojima ćemo se veseliti sve do kraja 2023.

Sonyjeva specijalna prezentacija za rujan 2022. trajala je samo 20 minuta, no u to je vrijeme proizvođač nagurao mnogo stvari koje će oduševiti gejmere, od najnovijeg nastavka borilačke igre Tekken, pa sve do dugo iščekivanog God of Wara: Ragnarok.

Tekken 8

State of Play počeo je sa foršpanom Tekkena 8 snimljenog na konzoli PlayStation 5. Veterani serijala Jin Kazama i Kazuya Mishima za sve su se nas pomlatili dok vani pada kiša. Tekken nikad nije izgledao ljepše.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Playstation

PSVR 2

Nakon dvije minute ispunjene prizorima nabildanih muškaraca bez majica, slijedio je dio u kojem Sony reklamira nadolazeći PSVR2. Predstavljene su dvije igre: Star Wars Tales from the Galaxy's Edge Enhanced Edition, kao i stolno strateški RPG Demeo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Playstation
Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation

Like a Dragon: Ishin

Sega je nakon toga prikazala PS5 verziju novog spinoffa Yakuze pod imenom Like a Dragon: Ishin koja će za par mjeseci po prvi put izaći na Zapadu. Datum izlaska je veljača 2023.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sega

Hogwarts Legacy

Warner Bros je nakon toga prikazao novi foršpan za nadolazeću igru smještenu u svijet Harryja Pottera pod imenom Hogwarts Legacy. PlayStation će dobiti ekskluzivan sadržaj u obliku ove uklete kuće.

Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation

Pacific Drive

Nakon čarobnjaka, štapića i zlokobnog smijanja na red je stigla simulacija vožnje Wartburga. Pacific Drive dolazi od proizvođača Ironwood, a riječ je o igri preživljavanja iz prvog lica u kojoj putujete anomalijama ispunjenim pacifičkim sjeverozapadom SAD-a.

Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation

PlayStation Star

Sony je nakon toga objasnio kako će raditi PlayStation Stars, novi program odanosti. Igrači će moći sakupljati 'digitalne kolekcionarske premete' iz Sonyeve konzolaške povijesti. Program dolazi kasnije ovog mjeseca.

Izvor: Društvene mreže

Synduality

Sljedeći trailer bio je za robotima ispunjenu pucačinu iz trećeg lica pod imenom Synduality koja iduće godine dolazi iz Bandai Namcoa.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bandai Namco

Stellar Blade

Nakon 'Titanfall: Waifu Warfarea' prikazana je još jedna 'PS5 konzolaška ekskluziva'. Stellar Blade je akcijska igre koja jako podsjeća na Bayonettu, razvija ju korejski studio Shift Up pod kodnim imenom Project Eve, a na tržište dolazi iduće godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Team Ninja

Rise of Ronin

Konačno, Rise of the Ronin nov je povijesnim događajima inspiriran (naglasak na inspiriran) akcijski RPG koji razvija Team Ninja. Igra će doći 2024.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Team Ninja

Emisija je završila sa predstavljanjem novog tematskog kontrolera za God of War Ragnarok, kao i vrlo lijepog foršpana za samu igru.

Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation
Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation