SIGURNOST PRIDE

Uz Toshibu i besplatni antivirusni program

15.02.2013 u 17:20

Bionic
Reading

Od sredine veljače 2013. godine odabrani modeli Toshibinih prijenosnih računala bit će isporučivani s aplikacijom McAfee Antivirus Plus 2013. Moći ćete je koristiti besplatno

Nakon pokretanja jamstva 'Bez obzira na sve', koja štiti korisnike od nepredvidljivih oštećenja, uništenja ili krađe uređaja, Toshiba je odlučila dodatno poboljšati svoju ponudu te će predstaviti prvi korak suradnje s tvrtkom McAfee.

'Željeli smo ukloniti ili umanjiti potencijalne sigurnosne rizike i stoga smo tražili između nekoliko konkurentskih rješenja te odabrali McAfee. Unutar širokog izbora prijenosnih računala bit će promoviran kôd koji kupac može koristiti online na www.mcafee.com/ToshibaAntivirus i aktivirati Anti-Virus Plus 2013 bez dodatne naknade', kaže Ivan Doubell, voditelj marketinga u Toshibi.

Softver McAfee Anti-Virus Plus 2013 objedinjava brojne značajke kao što su poboljšano sigurno pretraživanje i kupovina te zaštita od novih zlonamjernih oglasa i pop-up prozora.

McAfeeov softver trebao bi automatski blokirati sumnjive zlonamjerne oglase, a rezultati pretrage bit će označeni kako bi znali je li mjesto koje posjećujete sigurno.