20. - 24. TRAVNJA

Uskoro deveti WinDaysi

15.04.2009 u 15:27

Bionic
Reading

U Opatiji će se tradicionalno od 20. do 24. travnja održati najveća IT konferencija u Hrvatskoj, Microsoft WinDays. Ove godine konferencija je doživjela neke konceptualne promjene, a po prvi puta će je se moći pratiti i virtualno

Ove godine Microsoft WinDays 9 čine tri konferencije: Microsoft WinDays 9 Business, Microsoft WinDays 9 Technology i Microsoft WinDays 9 Virtual. Prve dvije održat će se od 20. do 23. travnja 2009. u Opatiji, dok će se WinDays 9 Virtual konferencija održavati virtualno: prije, za vrijeme i poslije ostalih dviju konferencija uz dodatni virtualni konferencijski dan, 24. travnja 2009.

Jedna od glavnih tema bit će, naravno, nadolazeći Microsoftov operativni sustav Windows 7, a na tehnološkom dijelu konferencije govorit će se još i o razvojnoj platformi Visual Studio te .NET-u kao tehnologiji za razvoj rješenja za web, desktop i mobilne uređaje, kao i o Microsoftovim rješenjima iz područja cloud computinga.

Business konferencija bit će namijenjena užoj skupini poslovnih korisnika, a govorit će se o temama kao što su kako preciznije mjeriti povrat investicije marketinške kampanje, kako donositi informirane strateške odluke te kako formalizirati proces upravljanja inovacijama.

Naravno, kao i prošlih godina bit će tu i zabavni program, koncerti i drugi dodatni sadržaji.

Više o konferenciji možete saznati na službenim stranicama.