POTPUNA INTEGRACIJA

Uskoro ćete moći naručiti Uber i iz Google Mapsa

17.01.2017 u 08:36

Bionic
Reading

U najnovije izdanje Google Maps za Android i iOS Uber je u potpunosti integriran, zahvaljujući čemu možete naručiti vožnju iz Googleove aplikacije, pratiti kretanje vozača i stupiti u kontakt s njim

Početkom prošle godine Google je predstavio novi tab na servisu Maps za Android i iOS, namijenjen uslugama prijevoza.

Bio je to dodatak već postojećim opcijama - automobilu, javnom prijevozu, pješačenju i bicikliranju - pomoću kojeg ste mogli procijeniti koliko će vas koštati usluga prijevoza te koliko će vozaču trebati vremena da vas pokupi. Sve to bilo je moguće ukoliko je Googleov partner koji nudi uslugu prijevoza dostupan u blizini i ako ste partnerovu aplikaciju imali instaliranu na mobitelu, naravno.

Google je takvo partnerstvo na globalnoj razini sklopio s Uberom, a na lokalnim s nizom raznih dobavljača. No, suradnju s Uberom upravo su podigli na višu razinu.


U najnovije izdanje aplikacije Google Maps za Android i iOS Uber je u potpunosti integriran, zahvaljujući čemu možete naručiti vožnju iz Googleove aplikacije, pratiti kretanje vozača i stupiti u kontakt s njim.

Pogledajte video:

Također, možete pregledavati informacije o odredištu dok putujete:

Novo izdanje Google Maps osvježeno je i novim sučeljem za usluge prijevoza. Umjesto popisa mogućih vožnji sad ćete vidjeti mapu i ponudu dostupnih usluga prijevoza.