Iskoristite posebnu promotivnu akciju

Unaprijedite fotografske vještine pomoću Galaxy S21 serije pametnih telefona

17.03.2021 u 13:57

Bionic
Reading

U današnje vrijeme odabir dobrog pametnog telefona nije lak zadatak, pogotovo jer ga koristimo – za sve. Od kada su se prvi put pojavili, pametni telefoni postali su naši pravi digitalni asistenti u svakodnevici zbog pregršt opcija koje pružaju. Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir je kvaliteta kamere jer fotografirati savršeni selfie ili snimati videozapis filmske kvalitete zahtjeva trud i spretnost

Međutim, mukama u potrazi za idealnim pametnim telefonom je došao kraj jer pametni telefoni Samsung Galaxy S21 serije su poznati po nevjerojatnim mogućnostima kamere. Novi modeli Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 i Galaxy S21+ namijenjeni su korisnicima koji žele raditi pametnije, a ne više kako bi ulovili najdragocjenije životne trenutke u visokoj rezoluciji.

Pametni telefoni Galaxy S21 i S21+ imaju prednju kameru od 10 MP, ultra široku kameru od 12 MP, širokokutnu kameru od 12 MP i telefoto kameru od 64 MP na stražnjoj strani. Galaxy S21 Ultra korisnicima pak pruža kameru od 40 MP i četiri vrhunske kamere na stražnjoj strani, uključujući ultra široku kameru od 12 MP, širokokutnu kameru od 108 MP i dvije telefoto kamere od 10 MP.

Sva tri uređaja nude očaravajuću 8K rezoluciju koja sadrži četiri puta više piksela od 4K, što predstavlja mogućnost snimanja videozapisa s najvećom rezolucijom ikad dostupnom na pametnom telefonu. Osim što su fotografije i videozapisi iznimno oštre kvalitete, s 8K opcijom snimanja možete izvući fotografije izravno iz videozapisa u izvornoj kvaliteti, što znači da nećete morati brinuti hoćete li snimiti videozapis ili fotografiju da biste dobili željeni sadržaj.

Uz pomoć umjetne inteligencije, na Galaxy S21 pametnim telefonima moguće je snimiti prave akcijske kadrove pomoću Super Steady značajke koja smanjuje razinu trešnje kadra. Tehnologija snimanja videozapisa od 60 sličica u sekundi automatski prilagođava brzinu kadrova za super glatke videozapise, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Bez obzira kakav si kreativni fotografski izazov postavite ispred sebe, svaki vaš filmski uradak bit će jednostavno besprijekoran.

Svi znamo koliko je zapravo teško fotografirati savršeni selfie za društvene mreže. Uz Portrait Mode, AI tehnologija analizira lice i kutove kako bi se istaknule vaše najbolje crte za stvarno dobar Instagram selfie. Ako snimate noću ili u prostoru s lošim osvjetljenjem, ne morate se brinuti jer Bright Night senzor bilježi fotografije živopisnih boja bez obzira na kvalitetu svjetlosti.

Ono što treba posebno istaknuti su opcije uvećanja fotografije, gdje Galaxy S21 i S21+ pametni telefoni omogućavaju približavanja do 30x, dok nevjerojatan Dual Zoom sustav na S21 Ultra pametnom telefonu nudi približavanje do 100x. Za kraj, za sve koji se boje da će drhtanje ruku previše utjecati na samo fotografiranje ili snimanje videozapisa, sva tri pametna telefona imaju Zoom Lock značajku kako bi stabilizirali snimak za oštar sadržaj kristalno jasne kvalitete.

Pametni telefoni Galaxy S21 serije savršeni su izbor za sve koji svoje fotografske vještine žele dovesti na pravu umjetničku razinu. Za više informacija o Galaxy S21 pametnim telefonima posjetiti poveznice za Galaxy S21 i S21+ te Galaxy S21 Ultra.

Iskoristite posebnu promotivnu akciju do 5. travnja 2021. ili do isteka zaliha gdje uz pametne telefone iz serije Galaxy S21, Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Galaxy Z Flip na poklon dobivate Galaxy Watch Active2 44mm u crnoj boji i dodatnu treću godinu jamstva na kupljeni pametni telefon. Kako biste ostvarili pravo na poklon koji uključuje navedeni pametni sat i dodatnu treću godinu jamstva, nakon kupnje uređaja potrebno se prijaviti unutar Samsung Members aplikakacije za sudjelovanje u promociji najkasnije do 30. travnja 2021. godine. Isporuka poklona Samsung Galaxy Watch 44mm u crnoj boji i jamstvenog lista koji uključuje dodatnu treću godinu jamstva na kupljeni mobilni telefon krajnjim korisnicima koji su izvršili registraciju unutar Samsung Members aplikacije bit će izvršena u razdoblju od 25. ožujka 2021. do najkasnije 30. svibnja 2021. Više informacija možete potražiti na: https://www.samsung.com/hr/offer/rhytm-of-your-heart-promo/.

Također, iskoristite i Samsung program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja, i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.