NAKON 16 GODINA

Ugašeni Veseli Hackeri, dolazi RadioBit

27.01.2016 u 12:57

Bionic
Reading

Nakon 16 godina gasi se regionalni tehnološki portal Veseli Hackeri te službeno započinje s radom podcast portal RadioBit, novi medijski projekt Tihomila Ledinščaka, osnivača i glavnog urednika Veselih Hackera

'Nakon dužeg razmišljanja o ovom koraku i zbrajanju svega što se događalo unazad 16 godina, donio sam odluku o gašenju portala a ujedno i tehnološkog brenda Veseli Hackeri koji će, vjerujem, ostati upisan u povijesti tehnoloških portala i radio emisija u Hrvatskoj ali i široj regiji.

Nadam se da će svi oni koji su voljeli Vesele Hackere nastavit pratiti i naš novi projekt RadioBit', rekao je Ledinščak.

Forma podcast portala odabrana je iz želje za što boljom i kvalitetnijom prezentacijom novosti iz područja tehnologije. Posjetitelji RadioBita će u realnom vremenu moći pratiti vijesti u audio formatu, ali će uz to biti moguće i preuzimanje te kasnije preslušavanje datoteka.


Osim dnevnih vijesti koje će svakog dana biti emitirane u 10 sati, podcast će donositi redovite intervjue s autoritetima iz svijeta tehnologija te brojne recenzije najnovijih uređaja koje će testirati redakcija RadioBita.

Poseban dio portala posvećen je i podcastu emisija 'Zakon akcije i rekacije' Zorana Modlija iz Beograda, doajena informatičke kulture naših prostora, a posjetitelji će moći pristupiti i kompletnoj arhivi tih razgovora.

CMS je rađen u WordPressu s malim preinakama u CSS-u, a logotip je izradila agencija Demode. RadioBit će, najavljuje Ledinščak, biti vrlo aktivan i na društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru i Instagramu

Više:RadioBit