Burza rada

U svijetu IT-a posla uvijek ima: ovo su najbolje poslovne prilike ovog tjedna

23.03.2020 u 15:35

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možete proučiti na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Za njih je organizacijska kultura živjeti, razvijati i širiti vrijednosti: odgovornosti, slobode, povjerenja, kvalitete, suradnje i inovativnosti. U to se možeš uvjeriti prijavom na natječaj za radno mjesto: Sistem inženjer za nadzor IT infrastrukture i usluga (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja te edukacije, učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka. Javi im se do 2. travnja.

Callidus Grupa, specijalisti za projektiranje i izvođenje kompleksnih infrastrukturnih ICT rješenja, a u novije vrijeme i kompleksnih IoT rješenja, zapošljavaju Mrežnog administratora /inženjera (m/ž) koji se može pohvaliti s barem dvije godine radnog iskustva na srodnim poslovima, naprednim poznavanjem polja routinga, switchinga, firewall-a i wifi-a te izvrsnim vladanjem engleskim jezikom u govoru i pismu. Prepoznaješ se u tom opisu? Prijavi se na oglas do 28. ožujka.

HRPRO je specijalizirano poduzeće za razvoj i implementaciju web aplikacije za Upravljanje ljudskim potencijalima. Imaju bogate reference, izvrsne zaposlenike, odlične uvjete, zanimljive projekte te puno izazova i prilika za one spremne učiti i razvijati se. Trenutno su u potrazi za NET Core developerom za Human Resources aplikaciju (m/ž), a novom kolegi nude rad na zanimljivim internacionalnim projektima, redovito stručno usavršavanje, razne benefite te pozitivno i dinamično radno okruženje. Rok za prijavu na oglas ističe 3. travnja.

Osnovani su 2013. godine, a u svega 7 godina prešli su velik put od početna dva zaposlenika do sadašnjih 3 tisuće radnika koji svakodnevno stvaraju proizvode za više od 20 milijuna kupaca diljem svijeta. Oni su FOREO, inovativan brand za ljepotu i wellness, i trenutno zapošljavaju IT QA analitičara (m/ž). Njihova ponuda uključuje: plaću u rasponu od 7.000 do 9.000 kuna, ravnotežu između privatnog i profesionalnog dijela života, fleksibilno radno vrijeme i rad s vrhunskom tehnologijom. Oglas ostaje aktivan do 31. ožujka.

PlanRadar je brzorastuća globalna tvrtka u sektoru građevinarstva i industriji nekretnina. Kako bi unaprijedili svoje poslovanje, traže Menadžera za digitalni marketing (m/ž) koji ima iskustva u mrežnom upravljanju kampanjama, upravljanju sadržajem i privlačenju novih klijenata. Mjesto rada je Beč, a na ovom radnom mjestu ćeš upravljati svim sadržajem vezanim za internetski marketing za Hrvatsku. Zauzvrat ti nude priliku za osobni i profesionalni razvoj, rad u međunarodnom okruženju i atraktivnu plaću i bonuse temeljene na učinku. Svoj životopis im pošalji do 18. travnja.