STIŽE HACKATONOVO

Tvrtka IN2 priprema svoj prvi hackaton, uzmite im 20 tisuća kuna

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 13.04.2017 15:50
  • Objavljeno 13.04.2017 u 15:50
programer računalo programiranje

programer računalo programiranje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Tema prvog hackatona kojeg organizira ta softverska grupacija bit će izrada društveno korisne aplikacije u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja – Stanica Zagreb

Hackathonovo je studentski hackathon u organizaciji IN2 koji će biti održan 20. i 21. svibnja. Tema prvog hackatona kojeg organizira ta softverska grupacija bit će izrada društveno korisne aplikacije u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja – Stanica Zagreb.

Prijaviti se možete do 7. svibnja preko službene stranice Hackatonova. Prijavljeni moraju biti redoviti studenti, priliku za sudjelovanje dobit će deset ekipa.

Timovi mogu imati od dva do preporučena četiri člana. Tri najbolje očekuju novčane nagrade ukupne vrijednosti 20 tisuća kuna.

Hackatonovo će biti održano u prostorijama IN2 u Zagrebu, gdje će se upoznati s problemom te samostalno ili uz pomoć mentora razvijati aplikaciju u tehnologijama po svom izboru. Rješenje će predstaviti žiriju koji će odabrati najbolje. 

Za sudionike su osigurani hrana i piće, kao i zabava na kraju. Ovisno o pokazanom znanju i potrebama IN2, moguće je i zapošljavanje u toj tvrtci.

'Hackathonovo će biti izvrsna prilika za izradu zanimljive aplikacije, demonstraciju postojećeg znanja studenata, ali i za stjecanje novoga, s obzirom da će naši iskusni mentori biti na raspolaganju svima kojima bude potrebna pomoć tijekom izrade aplikacije. 

Voljeli bismo dobiti svjež i kreativan pogled na to što aplikacija može ponuditi i vjerujemo da su studenti prave osobe za to.

Zainteresiranima za karijeru u IN2 nakon završetka službenog dijela programa rado ćemo prezentirati doista široki raspon softverskih područja kojima se bavimo, a koji uključuje i razna atraktivna područja poput blockchaina, dronova i interneta stvari', rekla je Andreja Smetko, direktorica Hackathonova.

Više: Hackatonovo

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!