DOMAĆI WEB

Trivago će vam pomoći pronaći jeftiniji hotel

21.07.2015 u 12:32

Bionic
Reading

Trivago je tražilica koja omogućuje pretraživanje i usporedbu cijena hotela. Pretražuje baze podataka s više od 700 tisuća hotela diljem svijeta. Od sad je dostupna i na hrvatskom jeziku

Osnovana je 2005. godine. Sjedište joj je u Dusseldorfu u Njemačkoj. Od kraja 2012. je u većinskom vlasništvu Expedie. Osim usporedbe cijena hotela nudi i vlastiti indeks cijena, kao i platformu Hotel Manager za poboljšavanje poslovanja namijenjenu hotelijerima.

Trivagova tražilica podatke vuče s više od 200 stranica za rezervaciju smještaja, koje obuhvaćaju više od 700 tisuća hotela diljem svijeta. Prema njihovim podacima, imaju više od 80 milijuna korisnika mjesečno, s prosječnom uštedom od 36 posto po istoj hotelskoj sobi u istom gradu.


U tražilicu treba unijeti odredište i vrijeme putovanja. Rezultate je moguće filtrirati prema cijeni, udaljenosti (recimo, od plaže), kategoriji hotela prema zvjezdicama, opremi i drugim mjerilima. Kao rezultat nudi prosječnu ocjenu, ali i recenzije s drugih stranica za rezervaciju smještaja, kao što su primjerice Hotels.com, Expedia, Agoda, Leading Hotels...

Uz rezultate pretraživanja, na raspolaganju imate i 140 milijuna korisničkih recenzija te više od 14 milijuna fotografija.

Više:Trivago