URADI SAM

Treba vam veći laptop? Pogledajte kakvo su čudovište napravili ovi YouTuberi

06.03.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Želite veći ekran na laptopu? Što kažete za ovo specijalno konstruirano čudovište s preklopnim ekranom dijagonale 43 inča?

Ako u posljednje vrijeme kupujete monitor i frapirani ste malim veličinama ekrana, možda će vam video kojeg su napravili YouTuberi Evan i Katelyn biti taman ono što ste tražili.

Prijenosno računalo koje iz kućne radionice (koje bismo nazvali svime osim prijenosnim) prema autorima je najveće na svijetu. Riječ je o masivnoj spravici s ekranom od 43 inča i težinom od oko 45 kilograma. Ova prilagođena izrada uključuje robusne metalne tračnice za stvaranje šarki industrijske snage koje mogu spriječiti potencijalno opasan pad poklopca-monitora na ruke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Evan and Katelyn

Zaslon se podiže, spušta i zaključava u željenom položaju pomoću podesivih poluga za zatezanje. Tipkovnica je masivna verzija mehaničke tipkovnice koja, zajedno sa ogromnim touchpadom dolazi iz firme Redragon.

Unutrašnjost računala su u osnovi dijelovi Intelovog stolnog računala NUC 11. Pokreću ga dvije baterije od 150 W, a laptop, naravno, dolazi i sa RGB LED pozarinskim osvjetljenjem.

  • +7
Najveći laptop kućne izrade Izvor: Profimedia / Autor: Evan & Katelyn / Ferrari / Profimedia